Elektriker i Kivik

Hitta en riktigt bra elektriker i Kivik. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Kivik som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Kivik kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Kivik för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Kivik

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Kivik som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Lundbergs EL i Kivik AB
Esperödsliden 8
277 31 Kivik

Kostnad och pris för elektriker i Kivik

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Kivik du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Kivik och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Kivik

Det finns minst ett elteknikföretag i Kivik som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Kivik nedan.

Beskrivning: Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Area: 125,26 hektar
Befolkning: 960, år 2010

Här kan du läsa mer om Kivik om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Kivik.

När du behöver en elektriker i Kivik för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 1 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Kivik rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Kivik

Om du bor i området omkring Kivik och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Kivik och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Kivik dygnet runt.