Elektriker i Klippan

Hitta en riktigt bra elektriker i Klippan. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Klippan som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Klippan kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Klippan för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Klippan

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Klippan som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elkedjan
Järnvägsg. 28
264 33 KLIPPAN


MP Solskydd AB
Värmevägen 2 A
264 39 KLIPPAN


Nya Klippans Isoleringskompani AB
Åbytorpsv. 21
264 39 KLIPPAN


J L Vent Isol
Kolonig. 17
264 32 Klippan


MO-Service El och Hushåll AB
Värmevägen 2 A
264 39 KLIPPAN


Nilsson El AB, H
Järnvägsg. 28
264 33 KLIPPAN


Mo-Service El & Hushåll AB
Värmevägen 2
264 39 KLIPPAN


Np Entreprenad
Kastanjev. 41
264 37 KLIPPAN


Franks El&Bygg
Fastarp 4448
264 94 Klippan

Kostnad och pris för elektriker i Klippan

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Klippan du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Klippan och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Klippan

Det finns minst ett elteknikföretag i Klippan som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Klippan nedan.

Beskrivning: Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Area: 500,12 hektar
Befolkning: 8116, år 2010

Här kan du läsa mer om Klippan om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Klippan.

När du behöver en elektriker i Klippan för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 9 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Klippan rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Klippan

Om du bor i området omkring Klippan och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Klippan och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Klippan dygnet runt.