Elektriker i Lönsboda

Hitta en riktigt bra elektriker i Lönsboda. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Lönsboda som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Lönsboda kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Lönsboda för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Lönsboda

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Lönsboda som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

El-tjänst i Lönsboda AB
Loshultsv. 3
280 70 LÖNSBODA


Göinge Byggisolering AB
Tranebodavägen 751
280 70 LÖNSBODA

Kostnad och pris för elektriker i Lönsboda

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Lönsboda du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Lönsboda och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Lönsboda

Det finns minst ett elteknikföretag i Lönsboda som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Lönsboda nedan.

Beskrivning: Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Area: 228,31 hektar
Befolkning: 1903, år 2010

Här kan du läsa mer om Lönsboda om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Lönsboda.

När du behöver en elektriker i Lönsboda för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Lönsboda rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Lönsboda

Om du bor i området omkring Lönsboda och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Lönsboda och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Lönsboda dygnet runt.