Elektriker i Lund

Hitta en riktigt bra elektriker i Lund. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Lund som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Lund kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Lund för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Lund

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Lund som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Assemblin Elteknik AB
Annedalsv. 2 B
227 64 Lund


Elteam Syd i Lund AB
Skifferv. 5
224 78 Lund


Grahns Elektriska AB
Nöbbelövs Torg 7
226 52 Lund


Thulins Elektriska AB
Kalkstensv. 6
224 78 Lund


ELTEK i syd AB
S:t Lars v. 31
222 70 Lund


Elkedjan
Klosterg. 8
222 22 LUND


Elfirman H&G HB
070 - 532 88 77Åhlanders & Veberöds El AB
Företagsv. 44
227 61 LUND


All-Round Låsservice AB
L. Tvärg. 16 B
223 53 Lund

Kostnad och pris för elektriker i Lund

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Lund du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Lund och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Lund

Det finns minst ett elteknikföretag i Lund som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Lund nedan.

Beskrivning: Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Area: 2 575,03 hektar
Befolkning: 82800, år 2010

Här kan du läsa mer om Lund om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Lund.

När du behöver en elektriker i Lund för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 9 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Lund rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Lund

Om du bor i området omkring Lund och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Lund och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Lund dygnet runt.