Elektriker i Munka-Ljungby

Hitta en riktigt bra elektriker i Munka-Ljungby. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Munka-Ljungby som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Munka-Ljungby kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Munka-Ljungby för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Munka-Ljungby

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Munka-Ljungby som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Lennart Nilssons El-Installationer
Ö. Järnvägsg. 3
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Tåstarps Elektriska
Toarps Byav. 31
266 92 MUNKA-LJUNGBY


Ebbesson El & Automatik AB
Gesällg. 1
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Hans Carlssons Elinstallationer AB
Skogsbackav. 1
266 92 MUNKA-LJUNGBY


Stefan Persson Elservice I Ängelholm, AB
Tunnbindarv. 11
266 92 MUNKA-LJUNGBY


Hansson Handel I Munka Ljungby
Össjö Byav. 175
266 91 Munka


Åkessons Elfirma Össjö, AB
Boarp
Munka


Rd Fiberteknik
Färsg. 4
266 33 Munka


Christians El & Service AB
Toftav. 18
266 32 MUNKA-LJUNGBY

Kostnad och pris för elektriker i Munka-Ljungby

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Munka-Ljungby du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Munka-Ljungby och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Munka-Ljungby

Det finns minst ett elteknikföretag i Munka-Ljungby som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Munka-Ljungby nedan.

Beskrivning: Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Area: 223,32 hektar
Befolkning: 2840, år 2010

Här kan du läsa mer om Munka-Ljungby om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Munka-Ljungby.

När du behöver en elektriker i Munka-Ljungby för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 9 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Munka-Ljungby rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Munka-Ljungby

Om du bor i området omkring Munka-Ljungby och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Munka-Ljungby och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Munka-Ljungby dygnet runt.