Elektriker i Ödåkra

Hitta en riktigt bra elektriker i Ödåkra. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Ödåkra som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Ödåkra kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Ödåkra för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Ödåkra

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Ödåkra som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elarbeten i Ödåkra AB
Cypressg. 5
254 74 ÖDÅKRA


Helsingborgs Elektriska AB
Östanvindsg. 13
254 75 ödåkra


Möller, Jan Edvard Kristian
Istappsg. 27
254 73 ödåkra


Selb Invest Holding AB
Nordanv. 496
254 75 ödåkra

Kostnad och pris för elektriker i Ödåkra

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Ödåkra du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Ödåkra och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Ödåkra

Det finns minst ett elteknikföretag i Ödåkra som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Ödåkra nedan.

Beskrivning: Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Area: 304,60 hektar
Befolkning: 4920, år 2010

Här kan du läsa mer om Ödåkra om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Ödåkra.

När du behöver en elektriker i Ödåkra för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Ödåkra rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Ödåkra

Om du bor i området omkring Ödåkra och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Ödåkra och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Ödåkra dygnet runt.