Elektriker i Påarp

Hitta en riktigt bra elektriker i Påarp. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Påarp som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Påarp kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Påarp för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Påarp

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Påarp som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Mahlers El & Automatik
Flybjärsv. 82
253 52 Påarp


Recketofta El
Mörarpsv. 179
253 53 PÅARP


Mikael Andersson Maximal El AB
Ligusterg. 6
253 51 PÅARP


El Contact Helsingborg AB
Mörarpsv. 16
253 53 PÅARP

Kostnad och pris för elektriker i Påarp

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Påarp du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Påarp och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Påarp

Det finns minst ett elteknikföretag i Påarp som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Påarp nedan.

Beskrivning: Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Area: 159,70 hektar
Befolkning: 2789, år 2010

Här kan du läsa mer om Påarp om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Påarp.

När du behöver en elektriker i Påarp för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Påarp rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Påarp

Om du bor i området omkring Påarp och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Påarp och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Påarp dygnet runt.