Elektriker i Skanör

Hitta en riktigt bra elektriker i Skanör. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Skanör som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Skanör kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Skanör för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Skanör

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Skanör som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Skanörs El & VVS
040 - 47 52 22Vellinge El
Malmöv. 17
239 34 SKANÖR


A.V.C. Alla Villors Centraldammsugare
Plejelv. 22
239 31 Skanör


Nikolas El, Installation och Service AB
Tröskev. 43
239 31 Skanör

Kostnad och pris för elektriker i Skanör

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Skanör du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Skanör och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Skanör

Det finns minst ett elteknikföretag i Skanör som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Skanör nedan.

Beskrivning: Skanör är en ort som ligger på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Tätorten Skanör med Falsterbo består av Skanör och tvillingorten Falsterbo. Orterna växte ihop på 1960-talet. Både Skanör och Falsterbo blev städer på grund av medeltidens blomstrande sillfiske.

Area:
Befolkning: 7265, år 2010

Här kan du läsa mer om Skanör om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Skanör.

När du behöver en elektriker i Skanör för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Skanör rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Skanör

Om du bor i området omkring Skanör och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Skanör och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Skanör dygnet runt.