Elektriker i Skillinge

Hitta en riktigt bra elektriker i Skillinge. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Skillinge som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Skillinge kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Skillinge för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Skillinge

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Skillinge som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Skillinge Elservice
Amiralsg. 15
276 60 SKILLINGE

Kostnad och pris för elektriker i Skillinge

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Skillinge du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Skillinge och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Skillinge

Det finns minst ett elteknikföretag i Skillinge som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Skillinge nedan.

Beskrivning: Skillinge är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, belägen på Österlen. Skillinge har både småbåtshamn och fiskehamn. Skillinge är känt för sitt turistliv under sommaren. I byn finns Skillinge Teater och flera gallerier. Ett känt galleri är Skillinge Mölla som har sina utställningar på påsken.

Area: 86,72 hektar
Befolkning: 859, år 2010

Här kan du läsa mer om Skillinge om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Skillinge.

När du behöver en elektriker i Skillinge för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 1 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Skillinge rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Skillinge

Om du bor i området omkring Skillinge och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Skillinge och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Skillinge dygnet runt.