Elektriker i Skivarp

Hitta en riktigt bra elektriker i Skivarp. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Skivarp som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Skivarp kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Skivarp för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Skivarp

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Skivarp som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Olssons Elektriska, J O
Krabbeholmsv. 5
274 51 SKIVARP


Sydkustens Eltjänst
070 - 555 63 15Sydkustens Eltjänst AB
Prästgårdsv. 18
274 51 SKIVARP

Kostnad och pris för elektriker i Skivarp

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Skivarp du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Skivarp och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Skivarp

Det finns minst ett elteknikföretag i Skivarp som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Skivarp nedan.

Beskrivning: Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Area: 125,92 hektar
Befolkning: 1257, år 2010

Här kan du läsa mer om Skivarp om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Skivarp.

När du behöver en elektriker i Skivarp för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Skivarp rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Skivarp

Om du bor i området omkring Skivarp och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Skivarp och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Skivarp dygnet runt.