Elektriker i Staffanstorp

Hitta en riktigt bra elektriker i Staffanstorp. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Staffanstorp som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Staffanstorp kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Staffanstorp för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Staffanstorp

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Staffanstorp som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elpoolen i Staffanstorp
Oxiev. 32
245 38 STAFFANSTORP


Bergh Christian, El AB
Klockspelsv. 18
245 42 Staffanstorp


Lundabygdens Eltjänst AB
Järnvägsg. 91
245 34 STAFFANSTORP


DittNyaBadrum Sverige AB
Handelsvägen 30
245 34 STAFFANSTORP


Anderssons El AB, Gert
Albov. 1
245 38 STAFFANSTORP


Maskinel Benny Dahlberg AB
Grevie 2
245 91 Staffanstorp


Nissmo Teknik Ef
Repslagarev. 8
245 35 Staffanstorp


PHÅ-elservice
Mångården 23
245 38 STAFFANSTORP


Teleservice & It Support I Staffanstorp AB
Kyrkv. 11 O
245 32 STAFFANSTORP

Kostnad och pris för elektriker i Staffanstorp

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Staffanstorp du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Staffanstorp och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Staffanstorp

Det finns minst ett elteknikföretag i Staffanstorp som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Staffanstorp nedan.

Beskrivning: Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Area: 662,64 hektar
Befolkning: 14808, år 2010

Här kan du läsa mer om Staffanstorp om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Staffanstorp.

När du behöver en elektriker i Staffanstorp för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 9 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Staffanstorp rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Staffanstorp

Om du bor i området omkring Staffanstorp och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Staffanstorp och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Staffanstorp dygnet runt.