Elektriker i Svedala

Hitta en riktigt bra elektriker i Svedala. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Svedala som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Svedala kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Svedala för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Svedala

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Svedala som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Göranssons Elservice AB
Storg. 22
233 31 Svedala


Elmiljö A. Möller AB
Nässelfjärilg. 4
233 36 SVEDALA


Björkhaga El & Automation AB
Björkhaga
233 33 Svedala


Låsbyrån i Skåne AB
Verkstadsg. 4
233 51 Svedala


Skånes Port & Montageservice AB
Marbäcksg. 60
233 34 SVEDALA


Golventreprenad I Svedala AB
Lundav. 216
233 91 Svedala


Larmproffsen I Svedala
Sjöbodsv. 7
233 35 Svedala


Mgb Elservice
Pepparg. 1
233 37 Svedala


Svele Agentur
070 - 840 42 19

Kostnad och pris för elektriker i Svedala

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Svedala du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Svedala och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Svedala

Det finns minst ett elteknikföretag i Svedala som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Svedala nedan.

Beskrivning: Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Area: 488,81 hektar
Befolkning: 10627, år 2010

Här kan du läsa mer om Svedala om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Svedala.

När du behöver en elektriker i Svedala för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 9 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Svedala rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Svedala

Om du bor i området omkring Svedala och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Svedala och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Svedala dygnet runt.