Elektriker i Katrineholm

Hitta en riktigt bra elektriker i Katrineholm. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Katrineholm som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Katrineholm kan du välja mellan 12 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Katrineholm för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Katrineholm

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Katrineholm som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Oppunda El AB
Videv. 4
641 49 Katrineholm


Elektrotjänst i Katrineholm AB
Fredsg. 9
641 30 Katrineholm


El & Ventilation Sörmland, AB
Västgötag. 18
641 36 Katrineholm


Elcompaniet I Mälardalen, AB
Friggag. 5
641 37 KATRINEHOLM


Assemblin VS-teknik AB
Ljungv. 4
641 39 KATRINEHOLM


ELON i Katrineholm
Fredsg. 9
641 30 Katrineholm


Norrstadens Elservice
Stenkullag. 7
641 48 KATRINEHOLM


VMP Group
Fredsg. 17
641 30 Katrineholm


Ronny:s El
Villav. 5
641 92 Katrineholm


Ir El
Björnmov. 10
641 35 KATRINEHOLM


Kristoffersson, Per
Ändebol Charlotten
641 92 Katrineholm


Enium AB
Mejerig. 12
641 39 KATRINEHOLM

Kostnad och pris för elektriker i Katrineholm

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Katrineholm du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Katrineholm och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Katrineholm

Det finns minst ett elteknikföretag i Katrineholm som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Katrineholm nedan.

Beskrivning: Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Area: 1 146,25 hektar
Befolkning: 21993, år 2010

Här kan du läsa mer om Katrineholm om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Katrineholm.

När du behöver en elektriker i Katrineholm för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 12 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Katrineholm rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Södermanland.

Jour elektriker i Katrineholm

Om du bor i området omkring Katrineholm och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Katrineholm och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Katrineholm dygnet runt.