Elektriker i Mariefred

Hitta en riktigt bra elektriker i Mariefred. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Mariefred som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Mariefred kan du välja mellan 10 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Mariefred för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Mariefred

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Mariefred som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Läggesta El
Kvartinge Gård 4
647 92 MARIEFRED


Mälardalens Säkerhetscenter AB
Nyponv. 78
647 30 MARIEFRED


Mariefreds Elektro-Tjänst AB
Blåbärsstigen 7
647 31 Mariefred


Kalkuddens El&Bygg AB
Orrv. 21
647 93 Mariefred


Mariefreds El & Data, Installation Och Försäljni
Stenv. 61 B
647 31 Mariefred


Edsala Eltjänst
Jakob Ulfssons v. 7 B
647 32 MARIEFRED


J G Elmontage AB
Skogsborgsv. 16
647 31 Mariefred


Perfect El I Mariefred AB
Katrinelund
647 91 Mariefred


Enskild Firma Öhman, Alf Tore
Hammarv. 34
647 30 MARIEFRED


Kustus, Göran
Djurgårdsg. 9 A
647 30 MARIEFRED

Kostnad och pris för elektriker i Mariefred

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Mariefred du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Mariefred och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Mariefred

Det finns minst ett elteknikföretag i Mariefred som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Mariefred nedan.

Beskrivning: Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Area: 250,52 hektar
Befolkning: 3726, år 2010

Här kan du läsa mer om Mariefred om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Mariefred.

När du behöver en elektriker i Mariefred för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 10 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Mariefred rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Södermanland.

Jour elektriker i Mariefred

Om du bor i området omkring Mariefred och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Mariefred och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Mariefred dygnet runt.