Elektriker i Sparreholm

Hitta en riktigt bra elektriker i Sparreholm. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Sparreholm som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Sparreholm kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Sparreholm för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Sparreholm

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Sparreholm som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Kmk Entreprenad AB
Bilsbro Alkärr
649 91 Sparreholm

Kostnad och pris för elektriker i Sparreholm

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Sparreholm du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Sparreholm och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Sparreholm

Det finns minst ett elteknikföretag i Sparreholm som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Sparreholm nedan.

Beskrivning: Sparreholm är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Strax norr om tätorten ligger Sparreholms slott. Orten har vuxit upp runt järnvägsstationen vid västra stambanan som öppnades 1862.

Area: 115,91 hektar
Befolkning: 741, år 2010

Här kan du läsa mer om Sparreholm om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Sparreholm.

När du behöver en elektriker i Sparreholm för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 1 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Sparreholm rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Södermanland.

Jour elektriker i Sparreholm

Om du bor i området omkring Sparreholm och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Sparreholm och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Sparreholm dygnet runt.