Elektriker i Strängnäs

Hitta en riktigt bra elektriker i Strängnäs. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Strängnäs som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Strängnäs kan du välja mellan 12 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Strängnäs för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Strängnäs

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Strängnäs som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Assemblin Elteknik AB
Annebergsv. 3
645 41 STRÄNGNÄS


Strängnäs Elmän AB
Vältstigen 4
645 41 STRÄNGNÄS


Strängnäs El & Montage AB
Solstigen 29
645 40 Strängnäs


Sjölén & Co HB
Sörgärdsg. 6
645 33 Strängnäs


PL Ingenjörsteknik AB
Tosterö Åsby 1
645 93 Strängnäs


STEGBORGS EL-evator AB
Annebergsv. 3
645 41 STRÄNGNÄS


Elektrikern i Strängnäs AB
Rotebyv. 18
645 92 STRÄNGNÄS


Sevdins Elektriska Byrå AB
Aspö Skarpan 19
645 93 Strängnäs


Lindell, Wilhelm
Orrspelsv. 3 D
645 40 Strängnäs


Escalator-Tec (Sweden) (Sthlm)
Långkärrsv. 13
645 93 Strängnäs


Hallmén Säkerhetssystem
Sjöborgsv. 83
645 91 Strängnäs


Jockes Bygg o Entreprenad
Bondeg. 44 D
645 32 STRÄNGNÄS

Kostnad och pris för elektriker i Strängnäs

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Strängnäs du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Strängnäs och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Strängnäs

Det finns minst ett elteknikföretag i Strängnäs som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Strängnäs nedan.

Beskrivning: Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Area: 653,10 hektar
Befolkning: 12856, år 2010

Här kan du läsa mer om Strängnäs om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Strängnäs.

När du behöver en elektriker i Strängnäs för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 12 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Strängnäs rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Södermanland.

Jour elektriker i Strängnäs

Om du bor i området omkring Strängnäs och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Strängnäs och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Strängnäs dygnet runt.