Elektriker i Grisslehamn

Hitta en riktigt bra elektriker i Grisslehamn. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Grisslehamn som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Grisslehamn kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Grisslehamn för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Grisslehamn

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Grisslehamn som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elarbeten, Jan Nylin AB
Kolskäret 37
764 57 Grisslehamn


Lars Holmströms Elektriska
Solgårdsstigen 6
764 56 GRISSLEHAMN

Kostnad och pris för elektriker i Grisslehamn

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Grisslehamn du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Grisslehamn och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Grisslehamn

Det finns minst ett elteknikföretag i Grisslehamn som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Grisslehamn nedan.

Beskrivning: Grisslehamn är en tätort och hamn vid Ålands hav, inom Väddö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Det ursprungliga Grisslehamn, idag kallat Gamla Grisslehamn och lokaliserat ett par mil söder om dagens Grisslehamn, nämns i historiska handlingar första gången 1376 rörande postgången till Finland via Åland.

Area: 122 hektar
Befolkning: 249, år 2010

Här kan du läsa mer om Grisslehamn om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Grisslehamn.

När du behöver en elektriker i Grisslehamn för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Grisslehamn rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Stockholm.

Jour elektriker i Grisslehamn

Om du bor i området omkring Grisslehamn och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Grisslehamn och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Grisslehamn dygnet runt.