Elektriker i Bergshamra

Hitta en riktigt bra elektriker i Bergshamra. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Bergshamra som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Bergshamra kan du välja mellan 10 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Bergshamra för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Bergshamra

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Bergshamra som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Nova Energi AB
Sjöskogen 108
761 11 Bergshamra


Cf Elservice
Helgövägen 49
761 12 BERGSHAMRA


Bergshamra Industri Automation HB
Sveden
761 12 BERGSHAMRA


Norrtälje Elteknik AB
Rörmossevägen 16
761 11 Bergshamra


Söbbes El och Maskinservice
Alängsvägen 6
761 11 Bergshamra


A Lundberg El Service HB
Östanvindsv. 11
761 11 Bergshamra


Korpis El-Teknik
Gunnsjöv. 28
761 11 Bergshamra


Richardsson R, Ingenjörsbyrå
Lagbodavägen 164
761 12 BERGSHAMRA


Cf El Service AB
Helgövägen 49
761 12 BERGSHAMRA


Kais El Och Tele
Bergshamravägen 39
761 11 Bergshamra

Kostnad och pris för elektriker i Bergshamra

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Bergshamra du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Bergshamra och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Bergshamra

Det finns minst ett elteknikföretag i Bergshamra som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Bergshamra nedan.

Beskrivning: Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Area: 160 ha
Befolkning: 749, år 2010

Här kan du läsa mer om Bergshamra om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Bergshamra.

När du behöver en elektriker i Bergshamra för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 10 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Bergshamra rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Stockholm.

Jour elektriker i Bergshamra

Om du bor i området omkring Bergshamra och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Bergshamra och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Bergshamra dygnet runt.