Elektriker i Huddinge

Hitta en riktigt bra elektriker i Huddinge. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Huddinge som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Huddinge kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Huddinge för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Huddinge

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Huddinge som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

El-Effekt System Service AB
Snäckv. 9 A Kungens Kurva
141 39 Huddinge


Janne J - Els Elektromontage AB
Dalkarlsv. 42 A
141 40 Huddinge


Westhers Eltjänst AB, Patrik
Skarphedens v. 9 B
141 32 HUDDINGE


Sätra El AB
Kvartsv. 8
141 43 HUDDINGE


O.J:s Automatik Produkter AB
Vassv. 16
141 39 Huddinge


Svenska DataNätVerket AB
Bryggarv. 19
141 40 Huddinge


Lås-Arne Malmström AB
Kvarnbergsplan 8
141 45 HUDDINGE

Kostnad och pris för elektriker i Huddinge

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Huddinge du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Huddinge och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Huddinge

Det finns minst ett elteknikföretag i Huddinge som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Huddinge nedan.

Beskrivning: Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Area: 142 km2
Befolkning: 20 124, år 1949

Här kan du läsa mer om Huddinge om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Huddinge.

När du behöver en elektriker i Huddinge för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 7 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Huddinge rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Stockholm.

Jour elektriker i Huddinge

Om du bor i området omkring Huddinge och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Huddinge och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Huddinge dygnet runt.