Elektriker i Järfälla

Hitta en riktigt bra elektriker i Järfälla. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Järfälla som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Järfälla kan du välja mellan 11 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Järfälla för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Järfälla

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Järfälla som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Essge Johannesson Service AB
Terrängv. 54
177 60 Järfälla


Erikssunds El AB
Veddestav. 25
175 62 Järfälla


Granströms El
Bruttovägen 24
175 43 JÄRFÄLLA


Rundlöfs Elservice
Bolinderv. 2
176 74 Järfälla


Millbergs Elservice AB
08 - 580 102 76Axbergs Ingenjörsbyrå AB
Semesterv. 35
177 60 Järfälla


Tkvh Byggmaterial AB
Åkerv. 7 C
177 41 JÄRFÄLLA


Assemblin Ventilation AB
Veddestav. 15
175 62 Järfälla


Crawford ASSA ABLOY
Datav. 4
175 43 JÄRFÄLLA


Järfälla Låsservice, AB
Girov. 11
175 62 Järfälla


Armatur & Elservice/ Pasel AB
Vasav. 104
177 52 JÄRFÄLLA

Kostnad och pris för elektriker i Järfälla

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Järfälla du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Järfälla och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Järfälla

Det finns minst ett elteknikföretag i Järfälla som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Järfälla nedan.

Beskrivning: Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Area: 63,03 km2
Befolkning: 72 429, år 2015

Här kan du läsa mer om Järfälla om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Järfälla.

När du behöver en elektriker i Järfälla för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 11 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Järfälla rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Stockholm.

Jour elektriker i Järfälla

Om du bor i området omkring Järfälla och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Järfälla och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Järfälla dygnet runt.