Elektriker i Järna

Hitta en riktigt bra elektriker i Järna. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Järna som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Järna kan du välja mellan 12 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Järna för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Järna

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Järna som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Globel El & Tele AB
Sporrmakarv. 6
153 30 Järna


Elpartner Thomas Forselius AB
Pärlängsv. 6
153 38 Järna


Angelings Allmontage, AB
Bergsg. 12 A
153 35 JÄRNA


Järna Lås HB
08 - 551 705 54Skandinavian Electro Control
Håknäs 5
153 91 JÄRNA


Svenska Elnät i Södertälje AB
Ullängsv. 8
153 30 Järna


Södertälje Rot-Energi AB
Åsg. 24 B
153 30 Järna


El Assistans Stockholm AB
Humlestigen 13
153 36 Järna


Komfort Montering Åke Andersso
Kjulsta 12 Välle
153 91 JÄRNA


Pa Belysnings- och Elkraftteknik
Vallmostigen 9
153 31 JÄRNA


Borkings Elektriska AB
Myrstigen 15
153 36 Järna


Gärna Larm i Järna AB
Kallfors 1
153 95 JÄRNA

Kostnad och pris för elektriker i Järna

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Järna du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Järna och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Järna

Det finns minst ett elteknikföretag i Järna som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Järna nedan.

Beskrivning: Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Area: 393,19 hektar
Befolkning: 6 377, år 2010

Här kan du läsa mer om Järna om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Järna.

När du behöver en elektriker i Järna för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 12 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Järna rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Stockholm.

Jour elektriker i Järna

Om du bor i området omkring Järna och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Järna och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Järna dygnet runt.