Elektriker i Nynäshamn

Hitta en riktigt bra elektriker i Nynäshamn. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Nynäshamn som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Nynäshamn kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Nynäshamn för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Nynäshamn

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Nynäshamn som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elservice Leif Skiöld AB
Konsul Johnsons v. 7
149 45 Nynäshamn


Etd Entreprenad Göran Löfgren AB
Mysingsv. 1
149 41 Nynäshamn


Tärnans El
Teknikerv. 15 C
149 45 Nynäshamn


Brunzells El
Lövlundsv. 49
149 30 Nynäshamn


Telgra El AB
Hammarhagsv. 4
149 45 Nynäshamn


Twoel AB
Torng. 8
149 31 NYNÄSHAMN


Energi & Kylteknik Södra AB
Hammarhagsv. 16
149 45 Nynäshamn

Kostnad och pris för elektriker i Nynäshamn

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Nynäshamn du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Nynäshamn och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Nynäshamn

Det finns minst ett elteknikföretag i Nynäshamn som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Nynäshamn nedan.

Beskrivning: Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Area: 667,58 hektar
Befolkning: 13 510, år 2010

Här kan du läsa mer om Nynäshamn om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Nynäshamn.

När du behöver en elektriker i Nynäshamn för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 7 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Nynäshamn rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Stockholm.

Jour elektriker i Nynäshamn

Om du bor i området omkring Nynäshamn och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Nynäshamn och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Nynäshamn dygnet runt.