Elektriker i Sigtuna

Hitta en riktigt bra elektriker i Sigtuna. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Sigtuna som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Sigtuna kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Sigtuna för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Sigtuna

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Sigtuna som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Låsmäster I Sigtuna KB
Svalängen 216
193 41 SIGTUNA

Kostnad och pris för elektriker i Sigtuna

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Sigtuna du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Sigtuna och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Sigtuna

Det finns minst ett elteknikföretag i Sigtuna som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Sigtuna nedan.

Beskrivning: Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Area: 456,66 hektar
Befolkning: 8444, år 2010

Här kan du läsa mer om Sigtuna om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Sigtuna.

När du behöver en elektriker i Sigtuna för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 1 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Sigtuna rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Stockholm.

Jour elektriker i Sigtuna

Om du bor i området omkring Sigtuna och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Sigtuna och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Sigtuna dygnet runt.