Elektriker i Sköndal

Hitta en riktigt bra elektriker i Sköndal. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Sköndal som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Sköndal kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Sköndal för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Sköndal

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Sköndal som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Baxec AB
Bogårdsv. 45 A
128 62 SKÖNDAL


Stockholms Fiberteknik AB
Dalbobranten 31
128 68 SKÖNDAL


Sköndals Elektriska Jj AB
Bagarfruv. 58
128 66 SKÖNDAL


Ziplies Elektriska AB
Bengt Bagares Gränd 14
128 66 SKÖNDAL


Stenbeck & Fuchs Installation, AB
Gråhundsv. 82
128 62 SKÖNDAL

Kostnad och pris för elektriker i Sköndal

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Sköndal du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Sköndal och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Sköndal

Det finns minst ett elteknikföretag i Sköndal som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Sköndal nedan.

Beskrivning: Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Area: 307 ha
Befolkning: 7585, år 2012

Här kan du läsa mer om Sköndal om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Sköndal.

När du behöver en elektriker i Sköndal för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 5 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Sköndal rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Stockholm.

Jour elektriker i Sköndal

Om du bor i området omkring Sköndal och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Sköndal och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Sköndal dygnet runt.