Elektriker i Sollentuna

Hitta en riktigt bra elektriker i Sollentuna. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Sollentuna som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Sollentuna kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Sollentuna för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Sollentuna

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Sollentuna som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Gullikssons El AB, J
Nyponvägen
191 44 Sollentuna


Lunds El & Bygg, AB
Nyckelv. 33
191 49 SOLLENTUNA


Forslins El AB
Åkeribacken 16
191 49 SOLLENTUNA


Strömstyrkan Johan Ståhl El & Bygg AB
Ljungv. 3 B
191 41 SOLLENTUNA


Elbesök i Sverige AB
Hollywoodv. 91
192 77 SOLLENTUNA


Rustiq - Rör Och Värmeservice
Armborstv. 8
192 59 SOLLENTUNA


Hedströms Hiss & Bygg i Stockholm
Avtagsv. 6
191 50 SOLLENTUNA

Kostnad och pris för elektriker i Sollentuna

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Sollentuna du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Sollentuna och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Sollentuna

Det finns minst ett elteknikföretag i Sollentuna som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Sollentuna nedan.

Beskrivning: Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Area: 55,83 km2
Befolkning: 70 251, år 2015

Här kan du läsa mer om Sollentuna om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Sollentuna.

När du behöver en elektriker i Sollentuna för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 7 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Sollentuna rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Stockholm.

Jour elektriker i Sollentuna

Om du bor i området omkring Sollentuna och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Sollentuna och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Sollentuna dygnet runt.