Elektriker i Trångsund

Hitta en riktigt bra elektriker i Trångsund. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Trångsund som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Trångsund kan du välja mellan 15 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Trångsund för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Trångsund

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Trångsund som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Lindgren El AB, Bo
Tornslingan 41
142 61 TRÅNGSUND


Powelon Elektriska AB
Spaderv. 13
142 66 Trångsund


Örnsbergs El o. Data AB
Printz v. 19 B
142 66 Trångsund


Ettans el & design
Balettv. 22
142 64 Trångsund


Stockholms Styrmontage AB
Operav. 5
142 63 TRÅNGSUND


Micke Andersson Datamontage
Balettv. 90
142 64 Trångsund


Börje Fredriksson Elteknik
Pärlfiskarv. 9
142 63 TRÅNGSUND


Ettans El & Design AB
Balettv. 22
142 64 Trångsund


Promota Internrevision AB
Violstigen 3
142 65 TRÅNGSUND


Högt & Lågt AB
Stortorpsv. 54 A
142 65 TRÅNGSUND


Hg Elinstallation
Balettv. 53
142 64 Trångsund


Donald 13 Bygg AB
Branta Backen 22
142 66 Trångsund


T.W. Elservice, Wennbark
Brittv. 5
142 65 TRÅNGSUND


Alvo It
Balettv. 132
142 64 Trångsund


Leifs Elfirma i Stockholm HB
Spaderv. 13
142 66 Trångsund

Kostnad och pris för elektriker i Trångsund

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Trångsund du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Trångsund och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Trångsund

Det finns minst ett elteknikföretag i Trångsund som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Trångsund nedan.

Beskrivning: Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Area: 22,3 km2
Befolkning: 9 912, år 2011

Här kan du läsa mer om Trångsund om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Trångsund.

När du behöver en elektriker i Trångsund för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 15 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Trångsund rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Stockholm.

Jour elektriker i Trångsund

Om du bor i området omkring Trångsund och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Trångsund och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Trångsund dygnet runt.