Elektriker i Vega

Hitta en riktigt bra elektriker i Vega. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Vega som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Vega kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Vega för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Vega

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Vega som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Stockholm Södra Kraft&Belysn
Spärrv. 1
136 49 Vega


Nexima Hiss & Rulltrappor AB
Brusewitz v. 28
136 49 Vega


Malmgrens Lås AB
Spärrv. 4 B
136 49 Vega


Queentab I Älvsjö AB
Söderhagsv. 39
136 49 Vega


Stockholms Industri Elektriska AB
Söderhagsv. 7
136 49 Vega

Kostnad och pris för elektriker i Vega

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Vega du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Vega och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Vega

Det finns minst ett elteknikföretag i Vega som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Vega nedan.

Beskrivning: Vega är en del av tätorten Stockholm i Haninge kommun. Den gränsar i norr till Länna i Huddinge kommun och i öster till Söderhagen och Drevviken. Vegas folkmängd var 3 665 i december 2009. Orten är bland annat känd för Vegabaren. Restaurangen var från början en korvkiosk och kallades Drive in.

Area:
Befolkning: , år

Här kan du läsa mer om Vega om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Vega.

När du behöver en elektriker i Vega för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 5 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Vega rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Stockholm.

Jour elektriker i Vega

Om du bor i området omkring Vega och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Vega och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Vega dygnet runt.