Elektriker i Bälinge

Hitta en riktigt bra elektriker i Bälinge. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Bälinge som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Bälinge kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Bälinge för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Bälinge

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Bälinge som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Lindströms El AB
Åloppe 11
743 86 Bälinge


J&P Eltjänst, AB
Jumkils-dalkarlsbo 5
743 86 Bälinge


S-O Lindströms El I Bälinge AB
Åloppe
743 86 Bälinge


Elinstallationer Firma
Jumkils-dalkarlsbo 45
743 86 Bälinge

Kostnad och pris för elektriker i Bälinge

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Bälinge du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Bälinge och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Bälinge

Det finns minst ett elteknikföretag i Bälinge som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Bälinge nedan.

Beskrivning: Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Area: 140,03 hektar
Befolkning: 2437, år 2010

Här kan du läsa mer om Bälinge om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Bälinge.

När du behöver en elektriker i Bälinge för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Bälinge rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Uppsala.

Jour elektriker i Bälinge

Om du bor i området omkring Bälinge och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Bälinge och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Bälinge dygnet runt.