Elektriker i Järlåsa

Hitta en riktigt bra elektriker i Järlåsa. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Järlåsa som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Järlåsa kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Järlåsa för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Järlåsa

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Järlåsa som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Carl Johnny Bygg AB
Järlåsa-knutbo 151
744 96 JÄRLÅSA


Järlåsa Elinstallation AB
Mejeriv. 14
744 96 JÄRLÅSA

Kostnad och pris för elektriker i Järlåsa

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Järlåsa du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Järlåsa och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Järlåsa

Det finns minst ett elteknikföretag i Järlåsa som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Järlåsa nedan.

Beskrivning: Järlåsa är en tätort i Järlåsa socken, Uppsala kommun. Järlåsa kyrkby, som småort namnsatt till Järlåsa, med Järlåsa kyrka ligger cirka 3 km norr om Järlåsa.

Area: 56,67 hektar
Befolkning: 493, år 2010

Här kan du läsa mer om Järlåsa om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Järlåsa.

När du behöver en elektriker i Järlåsa för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Järlåsa rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Uppsala.

Jour elektriker i Järlåsa

Om du bor i området omkring Järlåsa och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Järlåsa och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Järlåsa dygnet runt.