Elektriker i Karlholmsbruk

Hitta en riktigt bra elektriker i Karlholmsbruk. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Karlholmsbruk som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Karlholmsbruk kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Karlholmsbruk för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Karlholmsbruk

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Karlholmsbruk som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Karlholms El
Sandby 345
819 62 KARLHOLMSBRUK

Kostnad och pris för elektriker i Karlholmsbruk

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Karlholmsbruk du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Karlholmsbruk och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Karlholmsbruk

Det finns minst ett elteknikföretag i Karlholmsbruk som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Karlholmsbruk nedan.

Beskrivning: Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Area: 236,96 hektar
Befolkning: 1150, år 2010

Här kan du läsa mer om Karlholmsbruk om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Karlholmsbruk.

När du behöver en elektriker i Karlholmsbruk för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 1 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Karlholmsbruk rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Uppsala.

Jour elektriker i Karlholmsbruk

Om du bor i området omkring Karlholmsbruk och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Karlholmsbruk och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Karlholmsbruk dygnet runt.