Elektriker i Tärnsjö

Hitta en riktigt bra elektriker i Tärnsjö. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Tärnsjö som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Tärnsjö kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Tärnsjö för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Tärnsjö

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Tärnsjö som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Wikmans Elektriska AB
Bryggarg. 2
740 45 TÄRNSJÖ


Svensk Ljusteknik AB
Kerstinbo Byv. 12
740 45 TÄRNSJÖ

Kostnad och pris för elektriker i Tärnsjö

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Tärnsjö du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Tärnsjö och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Tärnsjö

Det finns minst ett elteknikföretag i Tärnsjö som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Tärnsjö nedan.

Beskrivning: Tärnsjö är en tätort i Heby kommun och kyrkby i Nora socken, Uppsala län. Tärnsjö ligger vid Riksväg 56 mellan Heby och Hedesunda, och gränsar till Dalälven med Färnebofjärden i väster och Hedesundafjärdarna i norr.

Area: 189,21 hektar
Befolkning: 1221, år 2010

Här kan du läsa mer om Tärnsjö om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Tärnsjö.

När du behöver en elektriker i Tärnsjö för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Tärnsjö rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Uppsala.

Jour elektriker i Tärnsjö

Om du bor i området omkring Tärnsjö och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Tärnsjö och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Tärnsjö dygnet runt.