Elektriker i Uppsala

Hitta en riktigt bra elektriker i Uppsala. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Uppsala som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Uppsala kan du välja mellan 15 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Uppsala för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Uppsala

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Uppsala som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Assemblin Elteknik AB
Mältarg. 17
753 18 Uppsala


Lundqvist El
Libro Ringv. 19
752 28 Uppsala


Sallén Elektriska AB
Fyrisborgsg. 2
754 50 UPPSALA


Kraft & Belysningsteknik AB
Kadettg. 5
753 37 UPPSALA


JMAB El & Bygg AB
Husbyborgsv. 9
752 28 Uppsala


Enhagens El AB
Seminarieg. 4 D
752 28 Uppsala


P o B:s Elektriska AB
Möllersvärdsg. 12
754 50 UPPSALA


Elkedjan
Fyrisborgsg. 2
754 50 UPPSALA


KSS Klimat & Styrsystem AB Uppsala
Kungsängsv. 31 B
753 23 Uppsala


Strågefors Elektriska AB
Brattbacksvägen 93
754 71 Uppsala


Kumlins Elektriska AB
Hjortrong. 34
754 52 UPPSALA


KOPPLA El & Larm AB
Lövängsv. 34
756 55 Uppsala


Salabacke El AB
Björkg. 65
753 23 Uppsala


Andrés Måleri AB
Sylveniusg. 3
754 50 UPPSALA


Veteranpoolen Uppsala
Knivstag. 2
753 23 Uppsala

Kostnad och pris för elektriker i Uppsala

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Uppsala du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Uppsala och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Uppsala

Det finns minst ett elteknikföretag i Uppsala som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Uppsala nedan.

Beskrivning: Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Area: 48,77 km2
Befolkning: 140454, år 2010

Här kan du läsa mer om Uppsala om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Uppsala.

När du behöver en elektriker i Uppsala för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 15 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Uppsala rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Uppsala.

Jour elektriker i Uppsala

Om du bor i området omkring Uppsala och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Uppsala och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Uppsala dygnet runt.