Elektriker i Deje

Hitta en riktigt bra elektriker i Deje. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Deje som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Deje kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Deje för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Deje

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Deje som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Wilhelmssons Elektriska AB
Industriv. 12
669 31 DEJE


Tollman El- & Teletjänst AB
Muraregränd 9
669 31 DEJE


A R C Försäljning HB
Stubbv. 5
669 31 DEJE


Deje El & Kraft AB
Högberg 3
669 91 DEJE

Kostnad och pris för elektriker i Deje

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Deje du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Deje och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Deje

Det finns minst ett elteknikföretag i Deje som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Deje nedan.

Beskrivning: Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Area: 365,54 hektar
Befolkning: 2742, år 2010

Här kan du läsa mer om Deje om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Deje.

När du behöver en elektriker i Deje för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Deje rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Värmland.

Jour elektriker i Deje

Om du bor i området omkring Deje och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Deje och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Deje dygnet runt.