Elektriker i Dorotea

Hitta en riktigt bra elektriker i Dorotea. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Dorotea som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Dorotea kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Dorotea för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Dorotea

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Dorotea som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Agas Elektriska Och Handels Aktiebolag
Parkv. 8
917 31 DOROTEA


Millners El AB
Storg. 37
917 32 Dorotea


Wörléns El&Entreprenad
V. Ormsjö 26
917 91 DOROTEA


Svanebros El
Storberget 26
917 32 Dorotea

Kostnad och pris för elektriker i Dorotea

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Dorotea du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Dorotea och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Dorotea

Det finns minst ett elteknikföretag i Dorotea som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Dorotea nedan.

Beskrivning: Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Area: 233,91 hektar
Befolkning: 1543, år 2010

Här kan du läsa mer om Dorotea om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Dorotea.

När du behöver en elektriker i Dorotea för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Dorotea rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västerbotten.

Jour elektriker i Dorotea

Om du bor i området omkring Dorotea och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Dorotea och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Dorotea dygnet runt.