Elektriker i Lycksele

Hitta en riktigt bra elektriker i Lycksele. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Lycksele som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Lycksele kan du välja mellan 17 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Lycksele för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Lycksele

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Lycksele som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elkedjan
Storg. 99
921 32 LYCKSELE


AC Elektriska Installationer AB
Bångv. 25
921 32 LYCKSELE


Hultins El, AB
Umev. 9
921 45 LYCKSELE


P-E:s Elservice i Lycksele AB
Sandåsv. 8
921 45 LYCKSELE


Hultins El AB
Karossv. 3 A
921 45 LYCKSELE


Mittel El AB
Fabriksg. 9
921 36 LYCKSELE


Låsservice i Lycksele AB
Parkg. 21
921 31 Lycksele


Bravida Sverige AB
Sandåsv. 8
921 45 LYCKSELE


Elpedro Power Consultant, AB
Bratten 119
921 93 Lycksele


Kentas El
Galoppv. 11
921 41 LYCKSELE


Heginuz O Co Electroservice HB
Nybruksg. 1
921 32 LYCKSELE


Vallners El & Mekaniska AB
Verkstadsv. 9
921 45 LYCKSELE


Elmiljö Nord
Storg. 75
921 32 LYCKSELE


Mittel El AB
Fabriksg. 9
921 36 LYCKSELE


Caverion
Umev. 3 C
921 45 LYCKSELE


Maskinmontage Konsult I Lycksele AB
Bov. 8
921 33 Lycksele


Senart AB
Abborrträskliden 1
921 99 Lycksele

Kostnad och pris för elektriker i Lycksele

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Lycksele du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Lycksele och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Lycksele

Det finns minst ett elteknikföretag i Lycksele som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Lycksele nedan.

Beskrivning: Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Area: 852,64 hektar
Befolkning: 8513, år 2010

Här kan du läsa mer om Lycksele om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Lycksele.

När du behöver en elektriker i Lycksele för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 17 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Lycksele rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västerbotten.

Jour elektriker i Lycksele

Om du bor i området omkring Lycksele och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Lycksele och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Lycksele dygnet runt.