Elektriker i Malå

Hitta en riktigt bra elektriker i Malå. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Malå som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Malå kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Malå för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Malå

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Malå som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elkedjan
Storg. 33
930 70 MALÅ


Malå Elservice AB
Fabriksg. 1
930 70 MALÅ


Caverion
Spånv. 2
930 70 MALÅ

Kostnad och pris för elektriker i Malå

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Malå du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Malå och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Malå

Det finns minst ett elteknikföretag i Malå som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Malå nedan.

Beskrivning: Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Area: 261,12 hektar
Befolkning: 2050, år 2010

Här kan du läsa mer om Malå om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Malå.

När du behöver en elektriker i Malå för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Malå rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västerbotten.

Jour elektriker i Malå

Om du bor i området omkring Malå och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Malå och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Malå dygnet runt.