Elektriker i Sävar

Hitta en riktigt bra elektriker i Sävar. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Sävar som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Sävar kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Sävar för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Sävar

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Sävar som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Björkstadens Lås & Larm
Kottev. 10
918 31 SÄVAR


El AB Nils Brändström
Påsklovsv. 16
918 32 Sävar


Sävar El AB
Majorsv. 12
918 32 Sävar


El-Evator i Umeå AB
Hällebergsv. 37
918 32 Sävar

Kostnad och pris för elektriker i Sävar

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Sävar du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Sävar och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Sävar

Det finns minst ett elteknikföretag i Sävar som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Sävar nedan.

Beskrivning: Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Area: 244,52 hektar
Befolkning: 2670, år 2010

Här kan du läsa mer om Sävar om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Sävar.

När du behöver en elektriker i Sävar för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Sävar rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västerbotten.

Jour elektriker i Sävar

Om du bor i området omkring Sävar och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Sävar och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Sävar dygnet runt.