Elektriker i Tärnaby

Hitta en riktigt bra elektriker i Tärnaby. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Tärnaby som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Tärnaby kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Tärnaby för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Tärnaby

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Tärnaby som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elteamet i Storuman AB
Industrivägen 2
920 64 Tärnaby


Tärnaby El
070 - 270 25 06

Kostnad och pris för elektriker i Tärnaby

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Tärnaby du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Tärnaby och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Tärnaby

Det finns minst ett elteknikföretag i Tärnaby som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Tärnaby nedan.

Beskrivning: Tärnaby (sydsamiska: Dearna) är en tätort i Storumans kommun och kyrkby i Tärna socken, Lappland, känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare på världselitnivå. Av Sveriges 185 världscupssegrar genom tiderna har 131 kommit från Tärnabyåkare, med IK Fjällvinden som moderklubb.

Area: 163,92 hektar
Befolkning: 482, år 2010

Här kan du läsa mer om Tärnaby om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Tärnaby.

När du behöver en elektriker i Tärnaby för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Tärnaby rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västerbotten.

Jour elektriker i Tärnaby

Om du bor i området omkring Tärnaby och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Tärnaby och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Tärnaby dygnet runt.