Elektriker i Vilhelmina

Hitta en riktigt bra elektriker i Vilhelmina. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Vilhelmina som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Vilhelmina kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Vilhelmina för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Vilhelmina

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Vilhelmina som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elkedjan
Terminalg. 1
912 32 Vilhelmina


Millners El AB
Volgsjöv. 94 D
912 32 Vilhelmina


Vilhelmina Data & Maskin
Strandv. 28
912 34 Vilhelmina


Nickes El O Allservice
Skansholm 309
912 91 VILHELMINA


Caverion
Videv. 63
912 32 Vilhelmina


M Danielssons Elektriska AB
Svannäs 58
912 91 VILHELMINA


Andersson, Stefan
Videv. 30
912 32 Vilhelmina


Henrikssons Eko Isolering AB
Järvsjöby 48
912 93 VILHELMINA

Kostnad och pris för elektriker i Vilhelmina

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Vilhelmina du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Vilhelmina och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Vilhelmina

Det finns minst ett elteknikföretag i Vilhelmina som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Vilhelmina nedan.

Beskrivning: Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Area: 354,13 hektar
Befolkning: 3657, år 2010

Här kan du läsa mer om Vilhelmina om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Vilhelmina.

När du behöver en elektriker i Vilhelmina för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 8 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Vilhelmina rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västerbotten.

Jour elektriker i Vilhelmina

Om du bor i området omkring Vilhelmina och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Vilhelmina och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Vilhelmina dygnet runt.