Elektriker i Bergeforsen

Hitta en riktigt bra elektriker i Bergeforsen. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Bergeforsen som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Bergeforsen kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Bergeforsen för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Bergeforsen

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Bergeforsen som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Sjöströms Bygg & Montage i Sundsvall AB
Hökarv. 7
861 38 Bergeforsen


Timrå Teknik & Service AB
Triangelv. 19
861 39 BERGEFORSEN


Lennart Janssons El AB
Triangelv. 11
861 39 BERGEFORSEN

Kostnad och pris för elektriker i Bergeforsen

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Bergeforsen du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Bergeforsen och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Bergeforsen

Det finns minst ett elteknikföretag i Bergeforsen som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Bergeforsen nedan.

Beskrivning: Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Area: 198,26 hektar
Befolkning: 1563, år 2010

Här kan du läsa mer om Bergeforsen om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Bergeforsen.

När du behöver en elektriker i Bergeforsen för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Bergeforsen rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västernorrland.

Jour elektriker i Bergeforsen

Om du bor i området omkring Bergeforsen och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Bergeforsen och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Bergeforsen dygnet runt.