Elektriker i Fränsta

Hitta en riktigt bra elektriker i Fränsta. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Fränsta som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Fränsta kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Fränsta för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Fränsta

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Fränsta som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Fränsta El AB
Marktjärnsg. 3
840 12 Fränsta


Dahlbergs Elektriska, Lennart
Visslandsdalen 111
840 12 Fränsta


Infraelektro AB
Molins v. 1
840 12 Fränsta


Grundsjöns El
Grundsjön 574
840 12 Fränsta


Fränsta El
Marktjärnsg.
840 12 Fränsta

Kostnad och pris för elektriker i Fränsta

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Fränsta du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Fränsta och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Fränsta

Det finns minst ett elteknikföretag i Fränsta som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Fränsta nedan.

Beskrivning: Fränsta är tätort i Ånge kommun, Medelpad och kyrkbyn i Torps socken. Orten ligger vid Torpsjön i Ljungans dalgång. Både E14 och järnvägen mellan Sundsvall och Östersund med bland annat Mittnabotåget passerar samhället. I närheten av orten ligger Sveriges geografiska mittpunkt, Flataklocken.

Area: 230,12 hektar
Befolkning: 1256, år 2010

Här kan du läsa mer om Fränsta om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Fränsta.

När du behöver en elektriker i Fränsta för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 5 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Fränsta rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västernorrland.

Jour elektriker i Fränsta

Om du bor i området omkring Fränsta och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Fränsta och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Fränsta dygnet runt.