Elektriker i Långsele

Hitta en riktigt bra elektriker i Långsele. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Långsele som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Långsele kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Långsele för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Långsele

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Långsele som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Magnus Sehlin Elinstallationer AB
Stationsg. 21
882 30 LÅNGSELE


Degerstedt, Bo
Bäckaskog 114
882 91 Långsele


Åa Elektriska
Bäckaskog 321
882 91 Långsele

Kostnad och pris för elektriker i Långsele

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Långsele du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Långsele och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Långsele

Det finns minst ett elteknikföretag i Långsele som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Långsele nedan.

Beskrivning: Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Area: 244,91 hektar
Befolkning: 1584, år 2010

Här kan du läsa mer om Långsele om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Långsele.

När du behöver en elektriker i Långsele för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Långsele rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västernorrland.

Jour elektriker i Långsele

Om du bor i området omkring Långsele och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Långsele och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Långsele dygnet runt.