Elektriker i Örnsköldsvik

Hitta en riktigt bra elektriker i Örnsköldsvik. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Örnsköldsvik som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Örnsköldsvik kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Örnsköldsvik för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Örnsköldsvik

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Örnsköldsvik som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Hellströms El AB
Frejg. 20
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK


Kroksta El AB
Krokstav. 39
891 43 örnsköldsvik


Öviks Eltjänst AB
Modov. 43
891 31 ÖRNSKÖLDSVIK


Övik Låsteknik AB
Masking. 2
891 38 örnsköldsvik


North Electronic Ö-VIK AB
070 - 279 55 74Elektro-Övik AB
Apoteksgränd 3
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


El-Centralen G. Westman AB
Viktoriaesplanaden 8 A
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Larm & Skydd
Viktoriaesplanaden 6 A
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Höga Kusten Teknik Och Säkerhet AB
0661 - 210 87

Kostnad och pris för elektriker i Örnsköldsvik

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Örnsköldsvik du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Örnsköldsvik och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Örnsköldsvik

Det finns minst ett elteknikföretag i Örnsköldsvik som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Örnsköldsvik nedan.

Beskrivning: Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Area: 2 440,24 hektar
Befolkning: 28991, år 2010

Här kan du läsa mer om Örnsköldsvik om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Örnsköldsvik.

När du behöver en elektriker i Örnsköldsvik för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 9 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Örnsköldsvik rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västernorrland.

Jour elektriker i Örnsköldsvik

Om du bor i området omkring Örnsköldsvik och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Örnsköldsvik och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Örnsköldsvik dygnet runt.