Elektriker i Söråker

Hitta en riktigt bra elektriker i Söråker. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Söråker som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Söråker kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Söråker för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Söråker

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Söråker som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

H. Näslunds Elektriska
Rotev. 15
860 35 Söråker


Deltatronic
Gökböle 208
860 35 Söråker


Göran Ålund Maskinservice, AB
Centrumv. 126
860 35 Söråker


Åkerlunds Produktion AB
Öde 816
860 35 Söråker


Bygg El Teknik I Söråker AB
Öde 851
860 35 Söråker


El-Service i Söråker AB
Skäggsta 330
860 35 Söråker


Åkerlunds Bisyssla
Storv. 755
860 35 Söråker

Kostnad och pris för elektriker i Söråker

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Söråker du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Söråker och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Söråker

Det finns minst ett elteknikföretag i Söråker som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Söråker nedan.

Beskrivning: Söråker, lokalt även känt som Löta, är en tätort i Timrå kommun. Söråker ligger strax öster om Sundsvall-Timrå Airport. Här finns Ebeneserkyrkan.

Area: 507,89 hektar
Befolkning: 2312, år 2010

Här kan du läsa mer om Söråker om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Söråker.

När du behöver en elektriker i Söråker för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 7 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Söråker rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västernorrland.

Jour elektriker i Söråker

Om du bor i området omkring Söråker och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Söråker och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Söråker dygnet runt.