Elektriker i Timrå

Hitta en riktigt bra elektriker i Timrå. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Timrå som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Timrå kan du välja mellan 10 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Timrå för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Timrå

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Timrå som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elpalko Timrå AB
Kabelv. 18
861 36 Timrå


El & Maskinservice Hans Berglund AB
Gudmundsbyv. 40
861 91 TIMRÅ


Timrå Elmontage AB
Svarvarv. 2 B
861 36 Timrå


Hiss & Elautomatic I Timrå AB
Svartgrindsv. 15
861 33 TIMRÅ


Nordling El & Larm AB
Plåtslagarv. 13
861 36 Timrå


Jason Montage Holding AB
Hovsmedsv. 7
861 34 Timrå


Mejs El AB
V. Laggarbergsv. 58
861 91 TIMRÅ


Pj Industri & Hus Service, AB
Kungsv. 103
861 35 TIMRÅ


Jason Montage AB
Hovsmedsv. 7
861 34 Timrå


Ladida Konsult
Frölandsv. 23
861 34 Timrå

Kostnad och pris för elektriker i Timrå

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Timrå du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Timrå och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Timrå

Det finns minst ett elteknikföretag i Timrå som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Timrå nedan.

Beskrivning: Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Area: 1 202,53 hektar
Befolkning: 10443, år 2010

Här kan du läsa mer om Timrå om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Timrå.

När du behöver en elektriker i Timrå för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 10 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Timrå rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västernorrland.

Jour elektriker i Timrå

Om du bor i området omkring Timrå och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Timrå och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Timrå dygnet runt.