Elektriker i Hallstahammar

Hitta en riktigt bra elektriker i Hallstahammar. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Hallstahammar som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Hallstahammar kan du välja mellan 17 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Hallstahammar för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Hallstahammar

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Hallstahammar som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Hallsta Installationsbyrå AB
Fasanv. 7
734 34 Hallstahammar


Elektriker Lars Carlen
Tegelbruksv. 12
734 31 HALLSTAHAMMAR


EL-Team AB
Hantverkareg. 8
734 30 Hallstahammar


Pauli Wirenius El & Energi AB
Bergslagsv. 39
734 40 HALLSTAHAMMAR


Caverion
Lidbecksg. 1
734 30 Hallstahammar


Elinstallationer i Hallstahammar AB
Fasanv. 7
734 34 Hallstahammar


Ch:S Industriel AB
Industrig. 1
734 30 Hallstahammar


Lindberg Solid AB
Videv. 6
734 38 Hallstahammar


Peter Norrgårds EL
Bergslagsv. 252
734 40 HALLSTAHAMMAR


Rz El & Tele AB
Norrby Karlberg 34
734 91 HALLSTAHAMMAR


Västmanlands Svagströmsbyrå AB
Bagarev. 6
734 31 HALLSTAHAMMAR


Sa Eltjänst AB
Svenby 33
734 91 HALLSTAHAMMAR


Alamaa El & Kabel AB
Torsv. 35
734 36 Hallstahammar


Village Clothing AB
Bergslagsv. 252
734 40 HALLSTAHAMMAR


Energianpassning i Hallstahammar AB
Kanalhuset
734 40 HALLSTAHAMMAR


Berga Allservice
Svedvi-berga 5
734 92 Hallstahammar


B J Brandtätning & Allservice AB
Svedvi 2
734 92 Hallstahammar

Kostnad och pris för elektriker i Hallstahammar

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Hallstahammar du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Hallstahammar och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Hallstahammar

Det finns minst ett elteknikföretag i Hallstahammar som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Hallstahammar nedan.

Beskrivning: Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Area: 9,67 km2
Befolkning: 10478, år 2010

Här kan du läsa mer om Hallstahammar om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Hallstahammar.

När du behöver en elektriker i Hallstahammar för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 17 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Hallstahammar rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västmanland.

Jour elektriker i Hallstahammar

Om du bor i området omkring Hallstahammar och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Hallstahammar och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Hallstahammar dygnet runt.