Elektriker i Kungsör

Hitta en riktigt bra elektriker i Kungsör. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Kungsör som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Kungsör kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Kungsör för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Kungsör

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Kungsör som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Kungsörs Elektriska Reeab
Åsg. 12
736 31 KUNGSÖR


Mälardalens Elektriska AB
Drottningg. 50
736 31 KUNGSÖR


Kungsörs Byggnadsplåtslageri Och Industriservice
Lockmora 223
736 91 KUNGSÖR


Nybergs Electronics
Dammenv. 1 A
736 91 KUNGSÖR


Kungsörs Isolering
Ekag. 16
736 35 KUNGSÖR


Axbergs Elservice AB
V. Säbyg. 2
736 92 Kungsör


Dahlén, Alf Christer
Hamng. 7 A
736 31 KUNGSÖR


Lasse Frid Elektriska
Reutersberg 135
736 91 KUNGSÖR

Kostnad och pris för elektriker i Kungsör

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Kungsör du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Kungsör och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Kungsör

Det finns minst ett elteknikföretag i Kungsör som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Kungsör nedan.

Beskrivning: Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Area: 4,71 km2
Befolkning: 5452, år 2010

Här kan du läsa mer om Kungsör om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Kungsör.

När du behöver en elektriker i Kungsör för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 8 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Kungsör rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västmanland.

Jour elektriker i Kungsör

Om du bor i området omkring Kungsör och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Kungsör och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Kungsör dygnet runt.