Elektriker i Norberg

Hitta en riktigt bra elektriker i Norberg. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Norberg som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Norberg kan du välja mellan 11 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Norberg för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Norberg

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Norberg som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Power Inspection Sweden AB
Hedemorav. 49
738 50 Norberg


Berg & Byggteknik i Norberg AB
Spännarhyttan Industriområdet
738 92 Norberg


Directlarm Bergslagen AB
Fagerstav. 7
738 32 Norberg


Elkuriren
Solliden 7
738 33 NORBERG


Cornix AB
Smedjan
738 92 Norberg


Eldano
Gruvv. 3
738 30 Norberg


Kpe Elteknik AB
Stålg. 21
738 34 Norberg


Elkuriren I Norberg AB
Västanforsv. 23
738 32 Norberg


El & Mek I Norberg AB
Vallmov. 5
738 34 Norberg


Norbergs Elinstallationer
Ågatan 10
738 31 NORBERG


Högbergs El
Tofsmesv. 2
738 33 NORBERG

Kostnad och pris för elektriker i Norberg

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Norberg du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Norberg och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Norberg

Det finns minst ett elteknikföretag i Norberg som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Norberg nedan.

Beskrivning: Norberg är en tätort i Västmanland och centralort i Norbergs kommun, Västmanlands län. Norberg består huvudsakligen av två stora delar, Norberg i söder och Kärrgruvan i norr.

Area: 8,09 km2
Befolkning: 4518, år 2010

Här kan du läsa mer om Norberg om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Norberg.

När du behöver en elektriker i Norberg för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 11 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Norberg rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västmanland.

Jour elektriker i Norberg

Om du bor i området omkring Norberg och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Norberg och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Norberg dygnet runt.