Elektriker i Surahammar

Hitta en riktigt bra elektriker i Surahammar. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Surahammar som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Surahammar kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Surahammar för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Surahammar

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Surahammar som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Surahammars Elaffär AB
Industriv. 1
735 37 Surahammar


Rolf Palovaara Rör AB
Ekängsv. 7
735 31 Surahammar


Sura El AB
Enbärsv. 5
735 37 Surahammar

Kostnad och pris för elektriker i Surahammar

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Surahammar du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Surahammar och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Surahammar

Det finns minst ett elteknikföretag i Surahammar som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Surahammar nedan.

Beskrivning: Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Area: 5,49 km2
Befolkning: 6179, år 2010

Här kan du läsa mer om Surahammar om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Surahammar.

När du behöver en elektriker i Surahammar för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Surahammar rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västmanland.

Jour elektriker i Surahammar

Om du bor i området omkring Surahammar och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Surahammar och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Surahammar dygnet runt.