Elektriker i Åmål

Hitta en riktigt bra elektriker i Åmål. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Åmål som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Åmål kan du välja mellan 6 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Åmål för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Åmål

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Åmål som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Bernt Engelbrektssons El AB
Fryxellsg. 49
662 35 ÅMÅL


Canallto El AB
Bergängsv. 7
662 36 åmål


Karlsson, David
Kilarna 130
662 91 ÅMÅL


Kottens El- & Instrumenttjänst AB
Kottev. 60
662 34 åmål


CanAllto El i Dalsland
Bergängsv. 7
662 36 åmål


Elprima Väst
Andréeg. 7 D
662 37 ÅMÅL

Kostnad och pris för elektriker i Åmål

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Åmål du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Åmål och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Åmål

Det finns minst ett elteknikföretag i Åmål som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Åmål nedan.

Beskrivning: Åmål är en tätort i Dalsland och centralort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Åmål är beläget vid Vänern. E45 och länsväg 164 samt järnvägen Vänerbanan passerar Åmål. Avstånd i kilometer till Stockholm 377, Göteborg 175, Karlstad 75 och Oslo 190.

Area: 753,67 hektar
Befolkning: 9065, år 2010

Här kan du läsa mer om Åmål om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Åmål.

När du behöver en elektriker i Åmål för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 6 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Åmål rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Åmål

Om du bor i området omkring Åmål och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Åmål och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Åmål dygnet runt.